Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Way of Living ApS
Pile Allé 53, st. th.
2000 Frederiksberg
CVR nr.: 42006335
Telefon: 40580102
Email: info@wayofliving.dk


Bestilling

Vi sælger ikke til private, men kun til godkendte forhandlere. Du kan ansøge om at blive forhandler her.

 

Betaling

Vi modtager MasterCard, Visa Electron/Dankort, Visa og MobilePay, og trækker beløbet når vi afsender varen. Du kan som godkendt forhandler også betale via bankoverførsel/faktura 8 dage netto.

 

Levering

Vi bruger GLS Business, og leverer på den i ordren angivne leveringsadresse. Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 hverdage for lagervarer, ellers oplyses leveringstid umiddelbart efter bestilling.

Fragtpriserne afhænger af ordrestørrelse, og starter ved 90 kr. Vi leverer kun til Danmark.

Hvis der for nogle varer gælder specielle leveringsvilkår, vil det fremgå specifikt i ordren.

 

Priser

Alle priser er i DKK (Danske kroner) og ekskl. moms. Vi tager forbehold for fejl i prisangivelse og udsolgte varer, og forbeholder os ret til at ændre priserne uden varsel.

 

Persondata

Ved ordreafgivelse skal du som minimum oplyse:

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • CVR nummer
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefon/mobilnummer

Vi gemmer disse oplysninger sammen med information om dine køb som regnskabsmaterialet på betryggende vis i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører. Herefter slettes oplysningerne.

Ovenstående inkluderer ikke login oplysninger og eventuelle nyhedsbrevtilmeldinger, som dog selvfølgelig slettes hvis du beder os om det.


Vi sælger eller videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart, dog pånær hvis vi omstrukturerer eller helt eller delvist sælger virksomheden.
Såfremt du som kunde ønsker at få indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret om dig, eller ønsker at gøre indsigelse mod dette i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger, bedes du kontakte os på info@wayofliving.dk.

 

Cookies

Se venligst vores Privatlivspolitik